Dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului

0
19

• Marți, în jurul orei 13, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe B-dul Unirii.
La fața locului, polițiștii au constatat că un autoturism, condus de către un bărbat, de 55 de ani, din Baia Sprie, a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism, condus în fața sa de către un bărbat, de 67 de ani, din Baia Mare.
Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind “zero” în cazul bărbatului de 67 de ani și 0,64 mg/l în aerul pur expirat în cazul bărbatului de 55 de ani, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În urma accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

• Marți seara, în jurul orei 22, polițiștii băimăreni au fost sesizați că pe strada 22 Decembrie s-a produs un accident rutier.
La fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 18 ani, din municipiu, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu peretele unui imobil.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În ambele situații, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.