Campanie de prevenire a consumului de droguri în liceele din Sighet

0
33

Daniela Onița-Ivașcu, viceprimarul municipiului Sighetu Marmației, anunță că a demarat campania de prevenire a consumului de droguri și a altor substanțe interzise în liceele din oraș. Aceasta se desfășoară în parteneriat cu Compartimentul de analiză și prevenire a criminali­tății din cadrul IPJ Maramureș.
Campania a debutat la Colegiul Național “Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației, unde tinerii s-au arătat interesați de această problemă. Subcomisar de poliție Luminița Georgescu, din cadrul IPJ Maramureș, le-a prezentat tinerilor cât de periculos este consumul de substanțe interzise și ce efecte poate avea acest lucru, în primul rând, pentru sănătate, dar și pentru societate.
“Întâlnirea a fost una interactivă și mă bucur că tinerii prezenți au pus întrebări pentru a primi răspunsuri direct de la autorități, și-au exprimat liber părerile și au fost extrem de comunicativi și interesați de subiect”, a declarat Daniela Onița-Ivașcu, viceprimarul municipiului Sighetu Marmației.
Campania va continua și în celelalte licee din Sighetu Marmației, scopul principal fiind unul preventiv, dar, în același timp, de conștientizare a pericolului la care se expun tinerii tentați să consume droguri sau substanțe interzise.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.