Bărbat împușcat pe strada Luminișului din Baia Mare

0
55

Vineri seara, la ora 21.48, polițiștii băimăreni au fost sesizați de către un bărbat, de 24 de ani, din Târgu Lăpuș, că, în timp ce se afla pe strada Luminișului, a fost împușcat cu o armă de foc.
Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 30 de ani, din Șurdești, se află în custodia poliției, pentru audieri.
În cauză, cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

***

Comunicat de presă – Pacient împușcat

Pacientul a fost adus la spital cu SMURD terapie intensivă , cu 4 plăgi împușcate. La fața locului s-a prezentat inițial un echipaj SAJ care a solicitat echipajul SMURD terapie intensivă.
1. Plagă împușcată hemitorace stâng la care glonțul trece prin plămânul stâng, lobul superior stâng la distanța de inimă și vasele mari, transfixiantă cu orificiu de intrare și ieșire fără a putea preciza care este orificiul de intrare și de ieșire (anterior sau posterior). S-a efectuat o toracotomie stângă cu sutură pulmonară și dublu drenaj (anterior și posterior). 2. Plagă împușcată hemitoracele drept fără leziune pulmonară, doar leziune pleurală transfixiantă, cu orificiu de intrare și ieșire. S-a efectuat drenaj pleural. 3. Plagă împușcată la nivelul omoplatului drept cu glonțul oprit în omoplatul drept și extras chirurgical. 4. Plagă împușcată transfixiantă la nivelul brațului drept, cu leziuni doar musculare. S-a efectuat sutura și toaleta plăgii.
Pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale de către echipa de medici din cadrul Compartimentului Chirurgie Toracică, pierderile de sânge au fost de aproximativ 500-600 ml. Pacientul este încă la ATI, dar fără probleme deosebite, pentru monitorizare. (Manager, Jr. Oros George Alexandru)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.