Au demarat două proiecte pentru Spitalul Județean de Urgență și Spitalul de Boli Infecțioase, finanțate prin PNRR

0
38

Consiliul Județean Maramureș a demarat două proiecte de 38,7 milioane de lei pentru Spitalul Județean de Urgență și Spitalul de Boli Infecțioase, finanțate prin PNRR.
Aleșii județeni, reuniți în ședința Consiliului Județean Maramureș, au adoptat două proiecte care vizează dotarea cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” și la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare.
Cele două proiecte – „Dotarea Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale” și “Dotarea Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale” – sunt în valoare de 35.319.199,21 lei, TVA inclus, respectiv 3.447.278,87 lei, TVA inclus, și vor fi finanțate prin Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.
Obiectivul principal al acestor proiecte este tocmai acela de a dota cele două spitale din Baia Mare, aflate în subordinea Consiliului Județean Maramureș, cu echipamente și materiale necesare pentru cură­țenie și dezinfectare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.