Minaur II, învinsă de Universitatea Cluj

0
47

Echipa secundă a celor de la Minaur Baia Mare a pierdut meciul din etapa secundă a Diviziei A cu Universitatea Cluj, meci derulat în deschiderea confruntării din Liga Zimbrilor. Minaur II a cedat cu 30-40 (16-19) în dauna unui adversar ce visează la revenirea pe prima scenă, clujenii fiind proaspeți retrogradați.
Disputa a fost echilibrată în mare parte, cu tânăra echipă băimăreană la conducere în debut de meci, ostilități preluate de clujeni din minutul 12 încolo, însă la diferențe fragile. Desprinderea oaspeților s-a consumat în partea secundă a jocului, după minutul 40 încolo, Universitatea obținând o victorie logică, fiind echipa mai experimentată.
În urma rezultatului, Minaur II este pe locul 4, cu 3 puncte, iar Universitatea împarte primul loc cu CSM Sighișoara, 6 puncte, însă cu golaveraj superior pentru sighișoreni.
CS Minaur II joacă în etapa 3, planificată pe parcursul a trei zile – 30 septembrie – 2 octombrie, la echipa secundă a celor de la Potaissa Turda. Confruntarea va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 13.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.