Reținut pentru comiterea mai multor infracțiuni

0
22

Un bărbat, de 36 de ani, din Câmpulung la Tisa a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea mai multor infracțiuni.
În data de 1 octombrie, la ora 20.29, polițiștii din Sarasău au fost sesizați de către o femeie, de 35 de ani, că soțul ei, în vârstă de 36 de ani, din Câmpulung la Tisa a agresat-o fizic. Victima a refuzat atât transportul la spital, cât și emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
În data de 2 octombrie, la ora 10, polițiștii sigheteni au fost sesizați că, în timp ce victima se afla la sora sa în Sighetu Marmației, soțul său a urmărit-o. Polițiștii au constatat că există risc iminent, motiv pentru care au emis ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia.
În aceeași zi, la ora 14.20, polițiștii sigheteni au fost sesizați din nou că bărbatul s-a deplasat pe strada Lazu Șesului, unde i-a aplicat soției sale mai multe lovituri cu un obiect tăietor ascuțit, provocându-i leziuni corporale. De asemenea, și fiului acestora, de 15 ani, care a intervenit pentru a-și apăra mama, i-au fost provocate leziuni corporale.
Ambii au fost transportați la Spital pentru îngrijiri medicale.
În urma activităților întreprinse de polițiști, bărbatul de 36 de ani a fost identificat în Sighetu Marmației și s-a dispus efectuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu, încălcarea ordinului de protecție provizoriu și tentativă la omor calificat asupra a două persoane vătămate.
Luni, 3 octombrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.