Medalii pentru Medio Monte Baia Sprie

0
59

Trei medalii au cucerit perechile de dans sportiv de la Medio Monte Baia Sprie la Campionatul Național de Clase derulat în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din Baia Mare.
Perechea David Silaghi și Julia Siket a cucerit medalia de aur la Clasa D, 12-13 ani, cea formată din Denis Simorne și Ana Pop au devenit vicecampioni naționali la Clasa C, Standard, 16-18 ani, iar Luca Arnăut și Maria Drăgan au urcat pe a treia treaptă a podiumului la Clasa Hobby, 14-15 ani.
De asemenea, dansatorii de la Medio Monte Baia Sprie au obținut clasări și în apropierea podiumului. Damian Armaș și Carina Soponar s-au situat pe locul IV la Clasa Hobby, 14-15 ani, Mihai Boiciuc și Romana Tănase s-au plasat pe același loc în cadrul Clasei C, Standard, 19-35 ani, dar și pe locul VI la Clasa D. Perechea Ioan Ganea și Raisa Scheip a venit pe locul V la Clasa B, Standard, 14-15 ani, respectiv poziția VI la Latino.
Dansatorii de la Medio Monte Baia Sprie nu vor avea timp de pauză, fiindcă la finalul săptămânii vor fi angrenați într-o altă competiție, Cupa României de la Piatra Neamț.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.