Campioana n-a strălucit

0
109

SCM Timișoara – CSM Știința Baia Mare 29-15 (22-3)
Fără niciun fel de miză pentru campioana CSM Știința Baia Mare, confruntarea din deplasare cu SCM Timișoara din ultima etapă de Play-Off a reprezentat un eșec asumat de echipa noastră, care a cedat cu 29-15 (22-3).
Cu locul 1 în buzunar și implicit disputarea semifinalei pe teren propriu, formația antrenată de Eugen Apjok nu a pus mare preț pe acest joc, iar ca dovadă stafful tehnic al zimbrilor a decis să odihnească mai mulți jucători, atât pentru a da minute și celorlalți jucători din lot, cât și pentru a evita posibile accidentări.
Și-au înscris numele pe lista marcatorilor: Căpățână (eseu), Iliesa (eseu), Holoia (eseu), Vlaicu (2 transformări și o lovitură de pedeapsă) și un eseu de penalizare în contul gazdelor, respectiv Popoaia (lovitură de pedeapsă), Alexe (eseu) și Grant (eseu și o transformare).
Cele două rivale se vor reîntâlni și în semifinalele campionatului, de data aceasta pe Arena Zimbrilor, penultim act programat abia în 26 noiembrie. În cealaltă confruntare, Steaua va juca derbyul bucureștean cu Dinamo, echipe care s-au duelat și în ultima rundă de Play-Off, meci terminat cu succesul formației ”militare” în fieful rivalei, 23-22. Însă până atunci vom avea parte de meciuri în Cupa României.
• SCM Timișoara: Tiqe, Al. Bucur, Khvicha, Tevita, Shennan, Vlaicu, Rupanu, M. Lazăr, Că­pă­țână, Ducivaki Digo, L. Mureșan, D. Lazăr, Altinok, Neculau (cpt.), Holoia. Rezerve: Vasilovici, Chiriac, Nica, Morrell, An. Mureșan, Conache, Jipa, Macovei. Antrenor: Valentin Calafeteanu.
• CSM Știința Baia Mare: Popoaia, Mahlo, Taliauli, Fakaosilea, Apostol, Murray, Bocăneț, Scott, Țală, D. Mureșan, Dănilă, Iancu, Alexe, Pricopie, Roșu (cpt.). Rezerve: Papidze, Ailincăi, Dugladze, Dardzulidze, Al. Mureșan, Grant, Dico, Tomane. Antrenori: Eugen Apjok, Paul Rusu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.