Dosar penal la 15 ani!

0
39

Sâmbătă, 8 octombrie, la ora 18:15, polițiștii din Suciu de Sus au efectuat semnal regulamentar de oprire a unei motociclete, însă conducătorul acesteia nu s-a conformat.
S-a procedat la urmărirea lui și după aproximativ 500 de metri, conducătorul motocicletei a oprit.
În urma verificărilor, s-a constatat că cel care conducea motocicleta este un adolescent, de 15 ani, din Baia Mare, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

În Baia Mare • Tânăr, fără permis și sub influența substanțelor psihoactive

Duminică, în jurul orei 15, polițiștii băimăreni au fost sesizați că, pe strada Gării, un autoturism a acroșat două vehicule parcate regulamentar.
La fața locului, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului care a produs accidentul, soldat cu pagube materiale, ca fiind un tânăr, de 20 ani, din municipiu.
În urma verificărilor, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În urma testării cu etilotestul, rezultatul a fost “zero”, dar la testarea cu aparatul Drug Test rezultatul a fost pozitiv pentru 3 substanțe interzise.
Tânărul a fost transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge și de urină în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În Cavnic • Un adolescent a căzut cu motocicleta într-o prăpastie

Duminică, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați de către un bărbat că fiul său a căzut cu motocicleta într-o prăpastie, în zona Vârful Iancu Cavnic.
La fața locului, polițiștii au constatat că un minor, de 12 ani, din Cavnic, se afla într-o prăpastie, la aproximativ 50 metri de Drumul Comunal 183 C, în stare semiconștientă.
După primele îngrijiri medicale ale unui echipaj Salvamont, victima a fost preluată de către un elicopter SMURD și transportată la Spitalul Clinic de Urgențe pentru Copii Cluj-Napoca.
Polițiștii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.