Maramureșul participă la trei Târguri de Turism

0
37

La invitația Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, Consiliul Județean Maramureș va participa, în luna noiembrie, la trei Târguri de Turism Internațional: WTM Londra, TT Varșovia și IBTM Barcelona.
De asemenea, în perioada 10-13 noiembrie, Consiliul Județean va participa cu stand propriu la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României.
Toate structurile de primire turistice, agențiile de turism, asociațiile profesionale din domeniul turismului și unitățile administrativ-teritoriale pot beneficia de promovare gratuită în cadrul acestor manifestări.
Toate entitățile mai sus amintite sunt invitate să aducă materiale de promovare (elaborate în limba română/ engleză) la Consiliul Județean, camera 20, până în 24 octombrie, acestea urmând să fie distribuite în cadrul târgurilor. De asemenea, la adresa turism@cjmaramures.ro se pot transmite și linkuri către pagini web/materiale promoționale/pachete turistice sau orice alte resurse de promovare online. Informații la tel. 0262-202582. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.