Finalul toamnei, sărbătorit împreună de părinți, copii și educatoare

0
245

După doi ani de pandemie, pașii părinților au răsunat din nou pe holurile Grădiniței cu Program Prelungit “Otilia Cazimir” Baia Mare (director Georgeta Trif) spre bucuria copiilor și a cadrelor didactice de la grupa Steluțelor, coordonată de educatoarele Alina Sabadîș și Crina Todorean.
Activitatea s-a derulat sub forma unei serbări dedicate finalului toamnei și inclusă, ca acțiune continuă, în cadrul proiectului ,,Împreună pentru un mediu curat”, propus anul acesta în calendarul proiectelor educaționale județene. Evenimentul s-a încheiat cu Ospățul Toamnei care a a oferit o paletă de gusturi din cămara toamnei: brioșe cu morcovi, cornulețe cu nucă și magiun, prăjituri cu măr, chec cu morcov, o încântare vizuală și senzorială pentru toți cei prezenți.
Următoarea acțiune se va desfășura în colaborare cu centrul CASPEV unde cei mici îl vor întâmpina pe Moș Crăciun alături de bunicii centrului. Ulterior, se vor derula noi acțiuni, iar astfel, săptămânal, câte un părinte va citi o poveste copiilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.