Încrederea este cel mai bun prieten al sănătății tale

0
14

De peste 50 de ani, în cadrul Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare funcționează Laboratorul de Analize Medicale. Misiunea acestuia este prestarea unui act medical de înaltă calitate, prin efectuarea investigațiilor paraclinice de laborator atât pentru pacienții internați în spital, cât și pentru cei care se prezintă în Ambulatoriul de specialitate.
Acreditat RENAR încă din 2010, Laboratorul de Analize Medicale este locul unde s-a urmărit atât modernizarea, cât și automatizarea activității desfășurate de către personalul care efectuează investigațiile paraclinice într-un interval scurt de timp. Pentru a răspunde cu promptitudine solicitărilor pacienților, s-a trecut la eliberarea rezultatelor prin e-mail și Whatsapp.
“Modernizarea și automatizarea activității au dat încredere pacienților care ne vizitează, numărul investigațiilor fiind în continuă creștere – peste 100 000 lunar. Când ai încredere, nu-ți este teamă de mersul la medic, de rezultatul analizelor. Prin munca pe care o depunem, noi oferim această încredere celor care ne vizitează și apelează la serviciile noastre” , a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență, jr. Alexandru George Oros.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.