Pe Pietriş chiar e ghenă, nu glumă

3
211

Dincolo de gunoaiele omniprezente de pe Dealul Pietriş, de la cele aruncate de trecători la cele lăsate de stâne, acea parcare din vârf e un etalon de comportament suburban ce poate fi studiat în facultăţi.
S-au aruncat gunoaie, deja e strat gros, ascuns sub frunze. S-a curăţat. S-a deversat beton proaspăt. S-a mai şi curăţat. S-a aruncat iar gunoi. Acum, cum drumul naţional 18B e în finalizarea reabilitării, s-a amenajat parcarea cu pricina. Am numărat 3 băncuţe şi 7 coşuri de gunoi. Evident, în vale se aruncă gunoaie în continuare, fără urmă de regret.

3 COMENTARII

 1. Aici e vorba de bunul simt al soferilor.
  Sunt sofer, bag zilnic sute de kilometri prin judet, strang in usa pachete goale de tigari, ambalaje, orice e de aruncat si le arunc la primul magazin sau firma unde opresc si are cos/ cotainer de gunoi. Se poate daca vrei.
  Opresc la izvorul de langa Mara, cum cobori Gutinul, nu arunc acolo nimic daca e plin. Bonus, au daramat si cosul de gunoi ca nu dadea bine daca statea vertical.
  Pacat ca exista justitia, am merita sa fie legea junglei, cate unul sa poata fi calcat pe cap fara repercursiuni.
  parerea mea.

  • mereu e vorba de bun simt, normal. Nu exista scuza sa arunce cineva gunoaie in natura. Daca ai putut tine produsul in masina poti tine si ambalajul pana la un cos de gunoi.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.