Maramureșean, nominalizat pentru titlul de „Voluntar al Anului”

1
264

Istvan Safar, de la SZMISZ Sighetu Marmației, a intrat în competiția “Gala Voluntariatului”, fiind nominalizat pentru titlul de “Voluntar al Anului” la categoria “Social și Umanitar”. În premieră pentru acest eveniment, voluntarul favorit poate fi susținut prin acordarea unui vot online.
Nominalizarea sigheteanului Istvan Safar se datorează activităților desfășurate din februarie până în prezent pentru ajutorarea persoanelor refugiate din Ucraina, din zonele de conflict (este singurul care a ges­tionat cel mai mare grup de voluntari din Bluedot), dar și datorită altor proiecte sociale și umanitare în care s-a implicat în decursul acestui an.
“Am onoarea să fiu nominalizat pentru titlul de «Voluntar al Anului» la categoria «Social și Umanitar» în cadrul «Galei Voluntariatului». Cu toate că nominalizarea este una personală, ea reflectă recunoașterea muncii tuturor voluntarilor asociației noastre și nu numai, care au depus eforturi uriașe pentru ajutorarea celor aflați în nevoie. Dacă considerați că merit, și merităm să punem Sighetul pe harta voluntariatului din România, vă rog să îmi și să ne acordați un vot. Vă mulțumesc!”, transmite Istvan Safar.
Doritorii își pot exprima sprijinul votându-l pe Istvan Safar aici: https://gala.ivoluntar.org/, la categoria “Social și Umanitar”.
Gala Voluntariatului din România, un eveniment despre oamenii care au desfășurat acțiuni de voluntariat în folosul comunității, va avea loc în 3 decembrie, începând cu ora 16, la Casa de Cultură a Studenților București.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.