CNOPJ, sezon de excepție

0
40

Centrul Național Olimpic de Pregătire pentru Junioare face un sezon de excepție în Seria C a Diviziei A și în ultimul meci al băimărencelor a consemnat un nou succes. Joi după-amiază, în Sala ”Lascăr Pană”, junioarele lui Simona Maior-Pașca au dispus cu 38-30 (16-12), trei puncte care le-au permis să-și consolideze locul secund. În plus, CNOPJ s-a desprins la patru puncte tocmai de adversarul pe care l-a învins.
Emoții au existat doar în debutul partidei, când oaspetele au condus cu 1-2 (4), însă de aici încolo echipa gazdă a preluat controlul total și în prima parte a ajuns să conducă și la 8 goluri – 14-6 (24), dar rezultatul la jumătatea întâlnirii a fost de plus patru – 16-12. În repriza secundă distanța cea mai elocventă s-a înregistrat în minutul 50 – 31-21, pentru ca în final CNOPJ să-și atribuie victoria la opt lungimi, 38-30.
• CNOPJ Baia Mare: Neagu (10 intervenții), Szakacs (4 intervenții) – Boiciuc 10, Șeulean 5, Rusneac 4, Brîndușa 4, Groșan 3, Romaniuc 3, Lazea 3, Utan 3, Al. Pop 2, Stăvariu 1, Turdean. Antrenori: Simona Maior-Pașca și Claudia Cetățeanu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.