S-au revanșat în Cupa României

0
51

• Știința Explorări Baia Mare – CSM Constanța 3-1 (22, -16, 17, 21) •

Știința Explorări Baia Mare și-a luat revanșa cu CSM Constanța în Cupa României, după ce în urmă cu o zi (n.r. – sâmbătă) cedase meciul din campionat cu scorul de 0-3. În prima manșă a Fazei I din Cupa României, Explorări a învins duminică nou promovata cu scorul de 3-1 (22, -16, 17, 21) și acum deține prima șansă la calificare.
Setul inaugural s-a dovedit cel mai interesant, cu ambele formații alternând la conducere, set adjudecat până la urmă de băieții lui Marius Botea, 25-22. În al doilea act a urmat o cădere a echipei noastre, fapt care a afectat pierderea setului la o diferență apreciabilă, 16-25. Gazdele nu au vrut să trăiască aceleași coșmaruri din urmă cu o zi și au apăsat pedala de accelerație în restul partidei, iar atitudinea băimărenilor a fost răsplătită pe tabela de marcaj. Explorări s-a impus cu 25-17 în setul trei și un pic mai greu în setul patru, 25-21, câștigând astfel prima manșă cu 3-1 și deținând șanse considerabile la calificarea în turul următor.
Returul CSM Constanța – Știința Explorări Baia Mare este programat pentru 4 decembrie, la Constanța. Câștigătoarea acestei duble va juca împotriva celor de la Steaua București.
• Știința Explorări Baia Mare: Cheagă, Tarța, Aldea, Badea, Hepburn, Taboada, Silvășan-Pașca, Dragomir, Crișan (libero), Catrina, M. Talpă, Săvoiu (libero). Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.
• CSM Constanța: Vidoni, Darlaczi, Druță, St. Jean, Grigore, Arquez, Muscina, Gavriz (libero), Frîncu, Ghimeș, Asmarandei, Pavel, Manole, Cămui (libero). Antrenor: Răzvan Parpală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.