Servicii medicale gratuite pentru beneficiarii Asociației Autism Baia Mare

0
30

Asociația Autism Baia Mare poate să ofere servicii medicale gratuite pentru beneficiarii Centrului și familiile lor, prin sistemul de telemedicina “Profilaxis TELEMED”, dezvoltat de echipa medicală a Fundației de Ajutor Medical Profilaxis din Timișoara.
De cele mai multe ori, e o mare, mare provocare să ajungi cu un copil/tânăr cu autism sau alte tulburări de dezvoltare în spitale, clinici sau cabinete particulare. Părinții se neglijează pentru că pun pe primul loc nevoile copilului, iar partea de prevenție e aproape inexistentă.
Consultațiile se desfășoară la Centru și informațiile sunt transmise în timp real către medicii specialiști de la Clinica Profilaxis din Timișoara, cu ajutorul echipamentelor speciale mânuite de către dr. Delia Chindriș, medic rezident în Cluj-Napoca.
Activitățile sunt realizate în cadrul proiectului “Împreună pentru sănătate” implementat de Asociația Autism Baia Mare, în perioada octombrie 2022 – mai 2023, în calitate de colaborator al Fundației de Ajutor Medical “Profilaxis” din Timișoara, proiect finanțat cu sprijinul CARE – SERA- FONPC.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.