Ultima apariție a anului • CSM Satu Mare – CSM Sighetu Marmației

0
66

CSM Sighetu Marmației se deplasează în ultima etapă a anului, a 15-a, la CSM Satu Mare, partidă programată pentru sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 14, pe Stadionul “Daniel Prodan”. În tur, confruntarea s-a încheiat nedecisă, 1-1.
După succesul scontat din etapa precedentă, cu implicații la retrogradare, 4-1 cu CSM Victoria Carei, CSM Sighet merge în județul vecin pentru a lăsa o ultimă impresie concludentă. Rezultatele, dar și jocul din această primă parte a campionatului, îndreptățește nou promovata să spere la un rezultat care să-i confere o iarnă liniștită. CSM Satu Mare trece, însă, printr-o perioadă excelentă, cu două victorii la rând, la CFR II și acasă cu Bistrița, și țintește al treilea succes pentru a-și consolida poziția actuală, dar implicit și locul de play-off, acesta fiind și obiectivul formației antrenate de Tiberiu Csik.
Pe locul 3 se poziționează CSM Satu Mare (29 puncte) înaintea duelului cu maramureșenii, pe când gruparea pregătită de Adrian Iencsi este în partea a doua a Seriei 10, locul 7 (14 puncte), însă indiferent de rezultat maramureșenii nu pot urca, dar nici cădea în ierarhie.

Program etapa 15 (ultima a anului)
• Vineri, 2 decembrie, ora 14: Gloria Bistrița-Năsăud – FC Bihor Oradea • Sâmbătă, 3 decembrie, ora 14: CSM Satu Mare – CSM Sighetu Marmației; CFR Cluj-Napoca II – SCM Zalău; Sportul Șimleu Silvaniei – Lotus Băile Felix; Minerul Ocna Dej – CSM Victoria Carei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.