Consiliul Județean Maramureș – reprezentat la prima ședință a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027

0
59

În perioada 5-6 decembrie 2022, a avut loc, la Cluj-Napoca, prima ședință a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027.
Agenda evenimentului a cuprins teme de interes: aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Comitetului, prezentarea Programului Regional Nord-Vest 2021-2027, calendarul lansărilor, stadiul evaluării pentru instrumentele financiare, stadiul de îndeplinire a condițiilor favorizante, stadiul de punere în aplicare a acțiunilor privind comunicarea și vizibilitatea, criteriile de eligibilitate și selecție prevăzute în cadrul programului.
În cadrul întâlnirii, s-a prezentat metodologia de verificare, evaluare și selecție a proiectelor în cadrul Programului Regional Nord-Vest 2021-2027. Acest document reprezintă metodologia propusă și criteriile de evaluare și selecție care urmează a fi utilizate de către Autoritatea de Management pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027 în vederea selectării proiectelor finanțate. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.