Baia Sprie • Tarifele la salubrizare în 2023

1
249

La Serviciul Venituri din cadrul Primăriei Baia Sprie, contribuabilii pot achita taxa de salubrizare care se virează integral către SC Drusal. Pentru acest an s-au stabilit următoarele tarife (se pot achita lunar, trimestrial sau anual):
• 33 lei/lună/proprietate- pentru colectarea selectivă la adresa de domiciliu
• 22 lei/lună/proprietate – pentru colectarea selectivă la adresa de domiciliu unde locuiește o singură persoană sau nu locuiește nimeni
• 66 lei/lună/proprietate pentru colectarea mixtă la adresa de domiciliu
• 44 lei/lună/proprietate pentru colectarea mixtă la adresa de domiciliu unde locuiește o singură persoană sau nu locuiește nimeni.
Persoanele prevăzute la art. 485 din Legea 227/2015 privind codul Fiscal beneficiază de reducerea de 50% a taxei de salubrizare.
Plata taxelor și impozitelor se poate face la Serviciul Venituri sau online, accesând www.baiasprie.ro/…/informare-cetateni/plati-online.

1 COMENTARIU

  1. Ce colectare, daca nu locuiește nimeni? Sunteți întregi la minte, nu va e rușine? Vă bateți joc de chiuzbaienii! Sunt case părăsite ai nelocuite pt. că mulți au murit și nimeni nu mai vine la acea casa, cine să producă deșeuri, cine să le sorteze? Sunteți întregi la minte, domnule primar și dimnilor consilieri?

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.