Minaur, a doua remiză în Antalya

0
171

Remiză a înregistrat CS Minaur Baia Mare și în al doilea amical al stagiului care se derulează în perioada 30 ianuarie – 10 februarie în Antalya. 1-1 a fost între gruparea din Liga 2 din România și FK Velez Mostar, echipă situată pe locul 6 în primul eșalon al campionatului din Bosnia și Herțegovina.
Băimărenii au condus încă din minutul 10, prin golul izbutit de Bogdan Rotar, însă avantajul formației antrenate de Mihai Iosif a fost anulat imediat după pauză, în minutul 55, prin reușită semnată de N. Hadzic.
Primul ”11” al Minaurului a fost unul apropiat celui cu care va fi abordat și meciul din campionat cu Chiajna, în formula de bază fiind incluse și șase dintre transferurile iernii: R. Avram – Alexe, Mondragon, Dan­dea, Neacșu, Iacob, Donca, Ivanovic, Rotar, Berisha, Jarovic. Rezerve: Costache, Breban – Stoian, Potcoavă, S. Ciocan, Cin, R. Stănescu, R. Lazăr, Chitaș, D. Simion, S. Iosif, Văsălie, D. Matei, Chinde. Antrenori: Mihai Iosif și Vlad Ungureanu.
Până la finalizarea stagiului, CS Minaur mai are stabilit un singur joc de verificare, în 9 februarie, cu Dinamo Tbilisi sau Dinamo Minsk.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.