Patric Iluț, nr. 1 la Maramureș Rookie Fest

0
100

Băimăreanul Patric Iluț a câștigat în weekendul precedent, în fața propriilor suporteri, locul 1 la categoria grom boys la Maramureș Rookie Fest, etapă a circuitului Mondial World Rookie Tour.
Maramureș Rookie Fest, eveniment ajuns la cea de-a doua ediție, a avut loc într-un parc construit în mai puțin de o săptămână pe pârtia Cora din stațiunea Izvoare, județul Maramureș. Acesta a fost omologat și va rămâne ca parc permanent.
La concurs au participat peste 100 de sportivi de top din 12 țări: Austria, Germania, Polonia, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Slovacia, Serbia, Slovenia, Ucraina, Olanda și bineînțeles România. Atleții s-au luptat pentru un loc pe podium, loc care le asigură automat calificarea în finala circuitului World Rookie Tour din Kaprun, din luna martie, dar și pentru premiile extrem de valoroase puse la bătaie de organizatori, ACS Extrem Rivulus cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș.

Iată câștigătorii:
Categoria girls: 1. Noam Meszaros (Ungaria); 2. Zuzanna Machowska (Polonia); 3. Jessica Zainea Pop (România).
Categoria grom boys (sub 15 ani): 1. Patric Iluț (România); 2. Gustav Nawarkiewicz-Wisiniewski (Polonia); 3. Ricco Nawarkiewicz-Wisiniewski (Polonia).
Categoria rookie boys (sub 19 ani): 1. Balint Fodor (Ungaria); 2. Marc Alexandru Pop (România); 3. David Barna (România).
Cu 91 de puncte, băimăreanul Patric Iluț este câștigătorul overall al etapei de la Izvoare, rezultat fantastic pentru snowboardingul românesc.
În snowparkul de la Izvoare, în intervalul 17-19 februarie, ACS Extrem Rivulus organizează evenimentul Romania’s Cup, concurs deschis pentru toți iubitorii de snowboard și freeski, indiferent de vârstă (grom, rookie, adult, over 40), concurs cu punctaj internațional WSPL și FIS unde este cazul. Informații furnizate de ski-outdoor.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.