Medalii și premii pentru lucaciștii-informaticieni

0
64

De la Olimpiada Națională de Informatică, elevii Colegiului Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare aduc acasă două medalii de bronz: la clasa a IX-a – Tudor Costin, pregătit de prof. Adela Filip și prof. Alin Maidan, iar la clasa a XII-a – Diaconescu Răzvan, pregătit de prof. Adela Filip și prof. Adriana Diaconescu. La Olimpiada Națională de Tehnologia Informației, secțiunea TIC, elevul Pop Adrian, din clasa a X-a, pregătit de prof. Alina Bonto, se întoarce cu mențiune și medalie de bronz.
La Olimpiada de Ino­vare și Creație Digitală – Infoeducație, faza județeană, regăsim două proiecte câștigătoare: la secțiunea roboți, premiul I a fost câștigat de echipa formată din Iordache Pavel Sebastian și Tănase Matei, cu proiectul O3UV-SafeGuard, iar la secțiunea Soft Utilitar, pe locul I regăsim proiectul Heroe’s Journey al elevului Palfi Gabriel. Toți trei sunt în clasa a X-a și au fost pregătiți de profesor Alin Maidan.
Nu în ultimul rând, merită menționat premiul II obținut de elevul Pop Sergiu din clasa a XII-a, obținut la concursul Electrosofting organizat de Universitatea Tehnică din Cluj Napoca – Centrul Universitar Nord Baia Mare. Elevul a fost pregătit la clasă de profesoarele Adela Filip și Adriana Diaconescu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.