„Cel mai bun şi Cel mai fidel cititor”

0
42

În fiecare an, cu ocazia zilei de 1 Iunie, la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”, Serviciul Împrumut carte pentru copii şi tineret, sunt premiaţi cei mai mici cititori ai bibliotecii, pentru plăcerea pe care o au de a citi.
10 copii care iubesc poveştile, benzile dese­nate, cărţile de cultură generală sau de aventură sau cele cu prinţi şi prinţese au fost recompensaţi, în cadrul celei de-a XXX-a ediţii a concursurilor „Cel mai bun cititor al Serviciului Împrumut carte pentru copii şi tineret ” şi „Cel mai fidel cititor al Serviciului Împrumut carte pentru copii şi tineret”. Concursurile se desfăşoară pe categorii de vârstă, de la preşcolari până la şcolari mari, ţinând cont de calitatea şi cantitatea lecturii, şi de disciplina de cititor (restituirea la timp şi în bune condiţii a documentelor de bibliotecă).
Copiii premiaţi, în data de 30 mai, au fost: cel mai fidel cititor Maria Ionescu, cel mai fidel utilizator – Compartiment Ludotecă, Emma Zetea, cei mai buni cititori: preşcolari: Andra Vaşvari, Carla Podină; Şcolari mici: Vlad Balea, Ingrid Bartha, Levi Mura; şcolari mari: Mihai Miholca, Luca Mura şi Alexandru Stan. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.