8 milioane de lei din fonduri europene pentru instalarea de panouri fotovoltaice la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

0
74

La Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a fost semnat de către ministrul Marcel Boloș și de președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, contractul privind ”Instalarea de panouri fotovoltaice pentru asigurarea consumului propriu de energie electrică la nivelul unității medicale.
La semnarea contractului a fost prezent și managerul SJU Baia Mare, George Alexandru Oros, secretarul de stat Carmen Moraru și directorul Programului Operațional Infrastructură Mare, Oana Arat.
Proiectul, finanțat din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), are o valoare totală de 7,95 milioane lei. Odată implementat acest proiect, Spitalul Județean își va reduce costurile cu energia, asigurând astfel o dezvoltare sustenabilă pentru spital.
,,Mulțumesc ministrului Marcel Boloș și președintelui Consiliului Județean, Ionel Bogdan, pentru implicare și pentru susținerea acestui proiect important pentru Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Cu ajutorul fondurilor europene avem șansa de a dezvolta și moderniza SJUBM, transformându-l într-o unitate medicală de elită în regiunea Nord Vest”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.