Medalie băimăreană la Campionatul Balcanic

0
77

În perioada 16-18 iunie, Sibiu a fost gazda Campionatului Balcanic de Judo, competiție destinată copiilor sub 13 ani. Concursul a reunit la start 370 de sportivi din 8 țări – Moldova, Turcia, Grecia, Macedonia, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria și România.
CSM Baia Mare a avut un singur reprezentant la această competiție, sportivul Alexandru Suciu, concurent la categoria +60 kg (18 sportivi înscriși). Băimăreanul a avut un traseu excelent și la final a obținut medalia de bronz după 5 lupte deosebite. Traseul sportivului până la locul 3:
Meci 1 – câștigat în fața sportivului din Bulgaria
Meci 2 – pierdut în fața sportivului din Turcia
Meci 3 – câștigat în fața sportivului din Bosnia și Herțegovina
Meci 4 – câștigat în fața sportivului din Grecia
Meci 5 – câștigat în fața sportivului din Turcia.
De menționat faptul că de anul acesta la campionatele balcanice pot participa 4 sportivi din fiecare țară pe fiecare categorie de greutate!
Alexandru Suciu a fost însoțit la Campionatul Balcanic de la Sibiu de antrenorul Alin Popdan.
CSM Baia Mare va fi angrenată la final de săptămână, sâmbătă, 24 iunie, la două competiții interne. La Cupa Țara Oașului, acțiune care se va derula la Turț, în județul Satu Mare, rezervată copiilor sub 10 (U10) și 13 ani (U13), respectiv Cupa Transilvania de la Cluj-Napoca, unde vor participa judoka sub 12 (U12), 14 (U14) și 16 ani (U16).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.