Depuși în Penitenciar

0
45

Joi, 22 iunie, la ora 13.50, polițiștii din Sarasău au pus în executare un Mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Sighetu Marmației, pe numele unui bărbat, de 27 de ani, din Rona de Sus.
Acesta este condamnat la 2 ani de închisoare pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Și polițiștii din Șomcuta Mare au pus în executare un astfel de mandat, emis de Judecătoria Baia Mare, pe numele unui bărbat, de 40 de ani, din Satulung, condamnat la 3 ani de închisoare pentru agresiune sexuală cu un minor.
Ambii bărbați au fost depuși în Penitenciarul Baia Mare.

În Satu Nou de Sus, femei reținute pentru furt calificat

Joi, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați de către un bărbat, din Satu Nou de Sus, că două persoane au sustras o sumă de bani din locuința sa.
La fața locului, polițiștii au identificat victima și au stabilit că, în aceeași zi, în jurul orei 10.30, în timp ce bărbatul se afla la domiciliu, a observat că o femeie a pătruns în camera sa, însoțită de o altă femeie. După discuțiile purtate, bărbatul le-a oferit alimente și o sumă de bani, iar apoi acestea au părăsit imobilul.
Ulterior, apelantul a verificat locul unde își ținea banii și a constatat că cele două persoane i-au sustras 1.200 de lei, astfel că a procedat la căutarea celor două persoane pe care le-a identificat la mică distanță de imobilul de domiciliu.
Cele două persoane bănuite de comiterea furtului au fost identificate la fața locului ca fiind o femeie, de 45 de ani, din Baia Mare, și o tânără, de 20 de ani din județul Sălaj, acestea relatând că nu au sustras bani din locuința apelantului.
În urma verificărilor, suma de 1.200 lei a fost găsită în apropierea locuinței persoanei vătămate, disimulată într-o năframă aflată în iarba de pe marginea străzii.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.
Femeile au fost conduse la sediul Poliției Baia Sprie, în vederea continuării cercetărilor, ulterior fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, fiind depuse în arestul Poliției.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.