Sărbătoarea „Flori de Sânziene” la Tăuții-Măgherăuș, o deplină reușită

0
657

„Flori de Sânziene” reprezintă sărbătoarea întâlnirilor, cu prietenii și familia, fiind un moment de bucurie și voie bună.
În acest an, sărbătoarea a debutat cu o competiție sportivă – Crosul Sânzienelor, urmat de prezentarea târgului cu produse locale tradiționale – Târgul LocAll Tăuții-Măgherăuș. Evenimentul a continuat la Lacul Nistru cu concursul gastronomic, cu prezentarea Târgului locurilor de muncă, cu distracții pentru copii și multă voie bună pentru toți participanții.
Spectacolul folcloric a fost oferit de interpreți îndrăgiți precum Elena Corina Cherecheș, Taraful din Cluj, Mihaela Ghișa, Florin Verdeș, formația de muzică pop Rolling Papers. Acrobațiile realizate de piloții profesioniști aparținând Aeroclubului Teritorial “Alexandru Papana” Baia Mare au încântat privirile participanților la această reușită sărbătoare.
Punctul culminant al sărbătorii l-a reprezentat spectacolul oferit de trupa COMPACT. Sărbătoarea “Flori de Sânziene” s-a încheiat cu localnicii vibrând de energie și bună dispoziție pe un ring de dans disco al anilor ’80.
Au răspuns pozitiv invitației Primăriei Tăuții Măgherăuș deputații Florin-Alexandru Alexe și Călin Bota, senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș, prefectul de Maramureș, Rudolf Stauder, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Doru Lazăr.
(o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.