Astăzi încep ședințele publice de repartizare a posturilor!

0
32

Prima ședință publică de repartizare a cadrelor didactice, pe cele 166 de posturi titularizabile din județ, este programată astăzi, 27 iulie, la Colegiul Național “Gheorghe Șincai” Baia Mare.

• 166 de posturi disponibile

Participă candidații care au obținut media de repartizare minimum 7 la concursul național, sesiunea 2023, ierarhizați pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.
Potrivit graficului orar, ședința publică va începe la ora 8,30, iar primele discipline pentru care se va bifa repartizarea sunt: Biologie, Corepetiție, Discipline teologice de specialitate (teologie ortodoxă), Economic, administrativ, comerț și servicii/ economic, administrativ, poștă, Ecoturism, Educație fizică și sport etc.
În total, sunt disponibile 166 de posturi, cele mai multe la: Muzică instrumentală (29), Învățători (28), Profesor în centre și cabinete de asistență psihopedagogică (22), Educatoare (15), Educație fizică și sport, pregătire sportivă de specialitate (10). Câte un post e liber la: Fizică-Chimie, Istorie, Engleză, Limba și literatura română etc.

• mâine, o nouă repartizare

Mâine, 28 iulie, tot Co­legiul Național “Gheorghe Șincai” Baia Mare va găzdui, de la ora 9, următoarea ședință de repartizare.
Participă candidații cu statut de titular la data susținerii concursului și cu grad didactic minim definitivat care au obținut la concursul de titularizare din acest an minimum nota 7. Aceștia pot opta pe posturi didactice indiferent de viabilitate în vederea transferului prin concurs. De asemenea, participă și candidații angajați pe durata viabilității postului la data susținerii concursului, care au obținut minimum nota 7 și pot opta pentru angajare pe perioadă nedeterminată pe postul ocupat ca angajat pe durata viabilității postului.

• calendarul următoarelor ședințe

La ședința de repartizare din 17 august vor participa candidații care au obținut minimum nota 7 la concursul de titularizare din 12 iulie 2023 și nu au fost repartizați în ședința din 27 iulie, prioritate având cei care sunt aflați și în continuitate pe un post, conform art. 63 sau 87 din Metodologie. De asemenea, vor putea participa cadre didactice titulare, participante la concursul de titularizare din acest an, care doresc detașare în baza notei obținute.
Următoarele ședințe de repartizare vor avea loc după cum urmează: 21 august – soluționarea cadrelor didactice titulare care au depus dosar de detașare prin concurs specific, în ordinea punctajelor obținute, 22 august – repartizarea candidaților care au obținut minimum nota 7 la concursul de titularizare din 12 iulie 2023 și nu au fost repartizați până la această dată, soluționarea cadrelor didactice aflate în continuitate pe articolul 87 din Metodologie, repartizarea candidaților care au obținut minimum nota 5 la concursul de titularizare din 2023, repartizarea candidaților înscriși în baza notelor din anii 2022 și 2021.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.