Școala Budești, dată exemplu de Ministerul Educației

0
24

Potrivit unei postări pe Facebook a Ministerului Educației, Școala Gimnazială din Budești este ”un exemplu de bune practici” care, cu ajutorul Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar, a reușit să transforme imposibilul în posibil și să aducă elevii mai aproape de un viitor plin de oportunități.
În urma obținerii finanțării în valoare de peste 692.000 de lei, școala maramureșeană a desfășurat activități remediale și programe educaționale, a achiziționat laptopuri și imprimante și a organizat excursii tematice.
”Rezultatele sunt pe măsură: directorul școlii ne-a mărturisit că, pentru prima dată, toți elevii din clasa a VIII-a, pe lângă faptul că și-au îmbunătățit notele obținute pe parcursul anului școlar, au participat la Evaluarea Națională. De asemenea, cea mai semnificativă și de impact reușită se datorează activităților de tip «Școală după școală». Prin orele remediale de Limba Română, Matematică, Biologie și asistență la teme, copiii au avut parte de sprijinul necesar, iar acest lucru se reflectă în prezența elevilor la școală, precum și în rezultatele acestora la clasă”, transmite Ministerul Educației.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.