Taliauli și Mureșan au punctat contra SUA

0
26

Naționala de rugby a României a pierdut cu 31-17 (19-0) primul meci de pregătire în vederea participării la Cupa Mondială, disputat cu echipa Statelor Unite ale Americii. Meciul a avut loc pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf în prezența a 6.850 de spectatori, fiind ultima partidă pe care Stejarii au disputat-o pe teren propriu înainte de participarea la competiția din Hexagon.
Campioana CSM Știința Baia Mare a fost reprezentată la acest test de patru jucători, plus selecționerul Eugen Apjok. Sikuea Taliauli și Jason Tomase s-au aflat în garnitura de start, iar Ștefan Iancu și Mihai Mureșan au luat loc pe banca de rezerve.
După o primă repriză modestă a stejarilor, 0-19 în favoarea SUA, România a făcut o parte secundă mai concludentă și a marcat primele puncte în minutul 60, prin Florin Surugiu – eseu, concretizat pe tabelă de transformarea realizată de coechipierul de la CSM Știința Baia Mare, Mihai Mureșan, scor 7-31. Același Mureșan s-a aflat și la originea celui de-al doilea eseu, izbutit de un alt component al ”zimbrilor”, Sikuea Taliauli (eseu), 12-31. România a cedat în final cu 17-31, ultimele puncte ale confruntării fiind trecute în contul lui Marius Simionescu.
Până la Cupa Mondială, care va debuta în luna septembrie, România mai are planificate încă două teste, cu Georgia și Italia, ambele în deplasare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.