Tudor Ignat, campion mondial în Japonia

0
104

Tudor Ignat, înotător legitimat la Flykick Team Baia Mare, este proaspăt campion mondial. Aur cucerit ieri la Campionatul Mondial de natație, Masters, ce se desfășoară în aceste zile la Kyushu, în Japonia.
Sportivul băimărean a concurat în cadrul probei de 200 m mixt, categoria 45-49 ani, și cu timpul de 2:18.54 a încheiat cursa pe prima poziție. Tudor nu este la prima ispravă de acest gen, duminică adăugându-și în palmares și medalia de argint la proba de 100 m bras.
Ștefan Ioan Gherghel are și el un campionat mondial de excepție, îno­tătorul de la Flykick Team Baia Mare contabilizând a doua medalie în Japonia. După bronzul obținut la 100 m liber, Ștefan s-a descurcat minunat și la 50 m fluture, categoria 45-49 ani. Băimăreanul a încheiat seria cu al doilea timp – 26:21, timp care l-a propulsat pe a doua treaptă a podiumului. La 50 m fluture a concurat și Tudor Ignat, iar acesta a câștigat seria din care a făcut parte cu timpul de 26:82, timp care l-a poziționat imediat lângă podium, pe locul 4.
Ediția a XIX-a a Campionatului Mondial de natație, Masters, are loc până în 11 august.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.