Peste 3 milioane lei pentru dezvoltarea infrastructurii școlare în Poienile de sub Munte

0
23

Zilele trecute, primarul Alexa Chifa, din comuna Poienile de sub Munte, a semnat contractul de finanțare pentru dotarea cu echipamente și mobilier a celor două unități școlare din localitate. Valoarea nerambursabilă a proiectului este 3.025.604 lei.
În cadrul proiectului vor fi dotate cu echipamente digitale 48 săli de clasă, 2 laboratoare multidisciplinare, 2 cabinete școlare și un laborator de informatică.
Totodată, se face un pas important în dezvoltarea infrastructurii școlare pentru îndeplinirea standardelor de calitate a actului educațional prin dotarea cu mobilier și materiale didactice a 37 de săli de clasă, 2 laboratoare multidisciplinare, 2 cabinete școlare și 2 săli de sport din cadrul celor 2 unități școlare din Poienile de sub Munte.
De asemenea, se va îmbunătăți și rețeaua de învățământ profesional. Profesorii și elevii vor avea la dispoziție un atelier de practică de mecanică auto și textile, ambele dotate cu echipamente specifice și echipamente digitale. Va fi dotat corespunzător și un laborator de informatică din cadrul Școlii Profesionale din comună.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.