Academica Recea, campioană la Cupa Viitorul

0
76

Academica Recea a câștigat titlul la grupa de vârstă 2012 la Cupa Viitorul Zalău, competiție derulată în intervalul 22-24 august.
Parcursul micuților juniori antrenați de Norbert și Emil Kemenes a fost unul ireproșabil, 6 victorii din 6 meciuri.
Maramureșenii au fost repartizați într-o grupă cu U Evolution Cluj, LPS Bihorul Oradea, CSM Salonta și SCM Zalău. Cu 2-1 i-au învins pe clujenii de la U Evolution, 5-1 le-au administrat echipelor LPS Bihorul Oradea și SCM Zalău, și cu 3-1 au câștigat duelul cu CSM Salonta.
Semifinala cu Il Calcio Satu Mare a fost o simplă formalitate pentru juniorii de la Recea, scor 4-0. În marea finală, Academica Recea a luptat pentru trofeul pus în joc cu echipa organizatoare, Viitorul Za­lău. Câștigată la limită de maramureșeni, 1-0. Pe lângă titlul de campioni la categoria 2012, jucătorul Răzvan Roșca a fost desemnat cel mai bun jucător al categoriei sale.
Academica Recea, categoria 2012: Darin Varga, Alexandru Indrecan, Denis Szenczi, Marcus Bălan, Matei Marc, Dragoș Chindea, Rareș Vălean, Matei Boloș, Andrei Podină, Răzvan Roșca, Ianis Petruț, Richard Toth, Patric Bodone, Patric Chincea, Tudor Turc, Raul Roman, Luca Gligan, Lucas Bordac, Andreea Cândea, Alexandru Danciu și Dragoș Avram. Antrenori: Raymond Kemenes și Emil Kemenes.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.