Gura lumii vorbește că niște birocrați din Baia Mare…

5
11286

… au stabilit că nu se poate primi o donație din Norvegia, constând în produse de igienă (șampoane, săpun, absorbante, pampers), lenjerii, îmbrăcăminte și, cel mai grav, câteva sute de cărucioare și alte dispozitive și echipamente pentru persoane cu handicap.
După patru luni în care marfa a fost blocată în vama interioară, ba chiar după ce autoritățile fiscale au calculat TVA de plată, iar asociația din Maramureș l-a achitat, au catadicsit să facă ceea ce trebuia să facă din prima zi, adică să elibereze un simplu aviz.
Doar că… surpriză. Aceștia nu doar că nu au permis efectuarea formalităților vamale, dar au cerut distrugerea celor două TIR-uri, urmând ca asociația să plătească aproximativ 30.000 de lei ca să fie distruse echipamente pe care câteva sute de familii de români le așteptau cu sufletul la gură, în special pentru copii cu handicap.
Ulterior, asociația din Maramureș a luat decizia de a transfera cele două camioane către un spital și un orfelinat din Transcarpatia (Ucraina)…

5 COMENTARII

  1. Adevărul doar unii îl cunosc.
    Ce scrie presa, e doar ce interesele politice o cer. Așa că lăsați-o mai moale și cu miorlăiala si cu acuzațiile, că nu știm unde este adevărul.

  2. Tir-rurile consider ca is mult mai necesare pentru ajutorul celor nenorociti fara vina in razboi iar pentru toate celelalte apreciez iuteala mintii „morosenilor” si nu numai. Succese mari pe mai departe.

  3. Cei mai mari imbecili, își calcă în picioare proprii conaționali, așa se întâmplă dacă nu au primit o,, șpagă cinstită „Rușine să le fie celor de care a depins toate acestea.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.