Sediul Poliției din Borșa va fi reabilitat și modernizat cu 670.000 de euro

0
14

Sediul Poliției din Borșa va fi reabilitat termic și modernizat prin PNRR, anunță Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș. În data de 15 septembrie a fost emisă în acest sens autorizația de construire, iar durata de execuție a lucrărilor va fi de 12 luni.
“Realizarea investiției preconizate urmărește îndeplinirea standardelor și cerințelor Uniunii Europene, coroborat cu necesitatea mondială de a reduce consumurile de energii convenționale, reducerea consumului de energie și al emisiilor de dioxid de carbon, reducerea cheltuielilor cu utilitățile și implicit protejarea mediului înconjurător”, transmite IPJ Maramureș.
Obiectivele specifice ale proiectului urmăresc: creșterea eficienței energetice în clădirile publice; scăderea consumului anual de energie primară; scăderea consumului anual specific de energie pentru încălzire; scăderea consumului anual specific de energie; scăderea anuală a emisiilor echivalent CO2; gestionarea inteligentă a energiei și utilizarea energiei din surse regenerabile.
Valoarea totală a proiectului (cu TVA) este de 3.351.320,78 lei (aproximativ 670.000 de euro) din care pentru construcții și montaj este alocată suma de 2.168.487,37 lei.
Proiectul are ca dată de finalizare 15 decembrie 2025.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.