Vasile Miriuţă este noul antrenor al echipei ASA Tîrgu Mureş

0
566

Tehnicianul Vasile Miriuţă a declarat, miercuri, că a avut o ofertă din partea grupării de Liga a II-a, FC Rapid, dar a ales să preia postul de antrenor principal al echipei ASA Tîrgu Mureş, lăsat liber de Dan Petrescu după disputarea Supercupei cu Steaua.
În vîrstă de 46 de ani, Vasile Miriuţă este liber de contract. El a antrenat ultima oară formaţia ungară Gyor ETO, retrogradată în această vară după ce federaţia a refuzat să îi acorde licenţa pentru prima ligă din cauza datoriilor.
Anterior, în România, Miriuţă a condus formaţiile Ceahlăul Piatra Neamţ (în perioada iunie – decembrie 2013) şi CFR Cluj (decembrie 2013 – noiembrie 2014).
Conducerea grupării ASA Tîrgu Mureş a anunţat că jucătorii şi staful tehnic au fost informaţi asupra faptului că, temporar, conturile clubului au fost blocate în urma controlului ce a avut loc în perioada 2014-2015, la sediul asociaţiei. Măsura blocării conturilor a fost contestată de club în instanţă.
Oficialii le-au propus fotbaliştilor un alt contract, prin care să li se achite 70% din drepturile financiare la sfîrşitul anului şi cu o clauză ce le permite să plece oricînd. Mai mulţi jucători, printre care Vasile Maftei, Bănel Nicoliţă şi Claudiu Voiculeţ, nu au acceptat reeşalonarea salariilor, după ce conturile clubului au fost blocate, şi au părăsit echipa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.