Amenzi mai mari pentru echipele care nu se prezintă la meciuri

0
416

Ieri, la sediul Direcţiei de Tineret şi Sport Maramureş, a avut loc adunarea generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Maramureş. S-au luat cîteva decizii importante pentru fotbalul maramureşean.
În liga a IV-a au rămas cele două serii: NORD şi SUD. Ambele serii au în componenţă cîte 12 echipe. În seria Nord au rămas aceleaşi formaţii ca în sezonul precedent, exceptînd cîteva schimbări de denumiri la echipe. În seria Sud, au apărut două echipe noi: CS Unirea Săsar (în sezonul precedent a evoluat în liga a V-a) şi CS Electrica Baia Mare. Formaţia Spicul Ardusat nu s-a înscris în campionat, urmînd să fie dezafiliată. La formaţiile de juniori vor putea evolua tinerii născuţi pînă în 1997 şi mai tineri. La formaţiile de seniori este obligatoriu ca pe toată perioada jocului să fie în teren jucători născuţi în 1994 şi mai tineri. Totodată, înainte de startul meciurilor de juniori, arbitrii au obligaţia de a efectua confruntarea legitimaţie-jucător. Se încearcă astfel evitarea folosirii unor jucători pe fals.
În liga a V-a sînt înscrise pînă în acest moment 25 de formaţii. Preşedintele AJF Maramureş, Cristian Balaj, a supus votului să se înfiinţeze şi liga a VI-a, aici urmînd să joace echipele din actuala ligă a V-a care nu dispun de vestiare. S-a hotărît ca această măsură să fie pusă în aplicare din sezonul competiţional 2016/2017.
În 15/16 august 2015 se va da startul în Cupa României, faza pe judeţ. Campionatul ligii a IV-a va demara pe 22/23 august 2015.
Amenzile pentru neprezentarea la meciuri s-a mărit considerabil. Astfel, pentru echipele de juniori, la prima neprezentare amenda este de 400 lei, a doua neprezentare 500 lei. La liga a V-a: 500 lei amendă pentru prima neprezentare, 700 lei amendă la a doua neprezentare. La liga a IV-a: 600 lei amendă la prima neprezentare, 800 lei amendă la a doua neprezentare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.