“Salvadora Home” – îngrijiri medicale la domiciliul pacienţilor

0
748

„Salvadora Home” este o organizaţie specializată în acordarea îngrijirilor medicale la domiciliul pacienţilor. Grija permanentă este de a presta un act medical de calitate, cu personal calificat, atent şi competent. Organizaţia asigură terapia impecabilă a durerii şi a altor simptome (fizice), ameliorarea calităţii vieţii pacienţilor şi a familiilor acestora. Echipa multidisciplinară formată din medici, asistenţi medicali şi infirmieri asigură abordarea holistică a pacientului.
Cum se stabileşte contactul între pacienţi şi „Salvadora Home”? În momentul în care pacienţii sau aparţinătorii acestora sună la sediul din satul Coltău nr. 13 B, un membru al echipei stabileşte o primă întâlnire la domiciliu.

I se transmite familiei sau pacientului care sunt actele necesare pentru a deveni beneficiarul serviciilor organizaţiei „Salvadora Home” şi în scurt timp echipa va începe vizitele la domiciliu (frecvenţa va fi stabilită în funcţie de necesităţile de îngrijire). Prima vizită este făcută de medic, pentru a evalua starea pacientului şi a stabili planul de tratament. Vizitele următoare, fie ale medicului, fie ale asistentului medical, se stabilesc împreună cu pacientul şi familia. Vizitele la domiciliu urmăresc alinarea suferinţei fizice, psihice şi oferirea de sprijin emoţional.
Medicii şi asistenţii medicali administrează tratamentul care controlează simptomele şi alină durerea, îngrijesc stomele şi escarele, instruiesc familia cu privire la modul în care trebuie asistat bolnavul şi comunică în permanenţă cu pacientul despre evoluţia bolii şi opţiunile de tratament.

Ce servicii oferă “Salvadora Home”?

Îngrijiri medicale la domiciliu, măsurarea parametrilor fiziologici, administrarea medicamentelor injectabile şi a perfuziilor, îngrijirea plăgilor simple, suprainfectate, a escarelor multiple, măsurarea colesterolului, trigliceridelor şi glicemiei, sondaje, spălături, clisme, dializa peritoneală, alimentaţia persoanelor cu tulburări de deglutiţie, alimentaţia pe sonda gastrică.
Acest proiect este implementat de Fundaţia „Hope and Homes for Children” România, în parteneriat cu judeţul Sibiu – Asociaţia Centrul de Cercetare şi Formare a Universităţii de Nord Baia Mare şi Cooperativa de Solidaritate Socială CRL (Portugalia). (IBM)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.