În Baia Mare, control în pieţele agroalimentare

0
533

Miercuri, 4 noiembrie, între orele 9 şi 13, poli­ţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au controlat persoanele fizice şi juridice care desfăşurau activităţi comerciale în pieţele agroalimentare din municipiu.
În urma verificărilor, au fost constatate abateri contravenţionale ce au fost sancţionate cu amenzi în sumă de 1.000 lei şi au confiscat 59 de pachete cu ţigări, netimbrate în România.

Pentru protejarea fondului forestier

În perioada 1-4 noiembrie, poliţiştii din Borşa au desfăşurat o acţiune împreună cu reprezentanţi ai CRSC Cluj-Napoca şi cu personal silvic din cadrul Ocolului Silvic Alpina Borşa. Cu această ocazie au fost verificate 17 mijloace de transport şi o instalaţie de debitat material lemnos, fiind constatate 7 contravenţii, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 7.800 lei.
Pe timpul desfăşurării acţiunii, au fost depistate două transporturi de material lemnos, fără forme legale şi au fost confiscaţi peste 17 mc lemn de esenţă foioase, în valoare de 3.500 lei. Materialul lemnos confiscat a fost predat în custodie Ocolului Silvic Alpina Borşa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.