Allison Pineau, golghetera EHF Champions League

0
563

Cu 41 de goluri înscrise pentru HCM Baia Mare, franţuzoaica Allison Pineau este golghetera Ligii Campionilor. Cele mai multe reuşite (10) le-a avut în jocul disputat împotriva campioanei Rusiei, la Rostov-pe-Don. Cîte 9 goluri a înscris împotriva RK Krim Mercator atît în tur, cît şi în retur. De opt ori a punctat în Baia Mare, împotriva norvegiencelor de la Larvik, pentru ca în meciul de acasă contra Rostov-Don să bifeze cinci goluri.
Pe locul 2 în topul marcatoarelor este poloneza Malgorzata Niedzwiedzlwona cu 32 de goluri pentru MKS Selgros Lublin. Pe a treia poziţie de clasament figurează două handbaliste: Iulia Managarova (Ucraina) cu 31 de goluri pentru Rostov-Don şi Tamara Mavsar (Slovenia) cu 31 de reuşite pentru RK Krim Mercator.
Marcatoarele pentru HCM Baia Mare: Allison Pineau 41, Lois Abbingh 22, Melinda Geiger 18, Valentina Ardean Elisei 14, Katarina Jezic 13, Alexandra Do Nascimento 9, Adriana Nechita 5, Gabriela Perianu 5, Patricia Vizitiu 5, Ana Maria Tănăsie 4, Luciana Marin 3, Elena Gjeorgjievska 2, Laura Oltean 1 şi Gabriela Preda 1.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.