Proiect de lege privind promovarea transportului ecologic

1
505

Senatorul PSD Marius Sorin Bota a iniţiat şi depus la Senat un proiect legislativ menit să reducă poluarea în aglomeraţiile urbane, prin reducerea consumului de benzină şi motorină. Totodată, această iniţiativă legis­lativă are în vedere promovarea noilor tehnologii în transport.
„La nivelul Uniunii Europene circa 28% din emisiile de gaze cu efect de seră sunt datorate transporturilor şi 84% dintre acestea revin transportului rutier, cu menţiunea că 10% provin din traficul rutier urban. Transportul ecologic se referă de regulă la orice mijloc de transport ce implică diminuarea combustibilului lichid. Mijloacele de transport  în comun acţionate electric au o contribuţie benefică asupra sustenabilităţii economice şi ecologice a comunităţilor pe care le deservesc”, se arată în motivarea senatorului.

1 COMENTARIU

  1. Sa fie într-un ceas bun poate se deșteaptă cei de la PSD de tot și nu mai susțin porcăria de incinerato de la Farcasa pentru care mai târziu vom plăti mai multe taxe pentru ca ar distruge din materia prima în loc sa o reciclam cum ar fi normal.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.