Arestaţi pentru tâlhărie

0
490

• Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor ANDREI ABEL DANIEL, L.C.C. în vârstă de 17 ani şi L.V., în vârstă de 16 ani, toţi în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că, în data de 14.02.2016, în jurul orei 19, în baza unei înţelegeri prealabile, inculpaţii Andrei Abel Daniel, L.C.C. şi L.V., au urmărit persoana vătămată P.F., pe str. Aleea Mărăşeşti, din Baia Mare, iar primul i-a smuls poşeta, care conţinea documente personale, un telefon mo­bil şi o sumă de bani, fiindu-i cauzat un prejudiciu în valoare totală de 200 de lei. În urma violenţelor ce au fost exercitate asupra sa, persoana vătămată a căzut pe trotuar şi a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale.
Dosarul a fost înaintat, spre soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.
• Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 6.03.2016, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului STOICA ROMEO şi a inculpatului minor D.F.V., pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. La data de 5.03.2016, faţă de inculpatul Stoica Romeo a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 4.03.2016, în jurul orei 23.20, în timp ce se aflau pe b-dul Traian, din Baia Mare, inculpatul Stoica Romeo a împins-o pe persoana vătămată L.F.I., care a căzut la sol. În timp ce persoana vătămată era căzută, inculpatul minor D.F.V. a prins-o de mână, iar inculpatul Stoica Romeo i-a sustras din buzunarul pantalonilor suma de 500 lei. Persoana vătămată a suferit leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale.
Dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului Stoica Romeo, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.