18-22 Aprilie 2016. „Şcoala Altfel” la Staţia de tratare a apei din Baia Mare

0
561

Societatea VITAL S.A se implică activ, ca în fiecare an,  în  desfăşurarea programului national săptămâna ”Şcoala altfel”, care este un program dedicat activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, desfăşurat în perioada 18 – 22 aprilie 2016.
Programul ”Şcoala altfel” presupune implicarea tuturor preşcolarilor şi elevilor în activităţi care să răspundă intereselor şi preocupărilor diverse ale acestora, motiv pentru care Staţia de tratare a apei Baia Mare îşi deschide porţile în fiecare an sutelor de copii dornici să descopere de unde vine şi cum se tratează apa ce ajunge la robinet. Prin intermediul Programului Şcoala Altfel – „Să ştii mai multe, să fii mai bun!“, sute de elevi din judeţele Maramureş şi Salaj s-au arătat interesaţi să descopere circuitul apei cu ajutorul specialiştilor din cadrul S.C. VITAL S.A. Astfel, în cadrul campaniei „Apa de la sursă la robinet“, timp de patru zile, elevi şi preşcolari din cele două judeţe vor putea vedea îndeaproape ce înseamnă o staţie de tratare a apei. Elevii îşi vor începe programul de vizitare cu staţia de tratare a apei, iar mai apoi cu laboratorul de analize fizico-chimice şi microbiologice din cadrul staţiei. Pe tot parcursul vizitei, ei vor fi  însoţiţi de specialişti ai societăţii VITAL, care  vor deveni profesori preţ de câteva ore, şi vor primi informaţii amănunţite şi explicate pe înţelesul lor, privind procesul tehnologic care stă la baza „drumului apei”.
La finalul vizitelor, elevii vor primi broşuri cu informaţii despre investiţiile derulate de S.C. VITAL S.A.
Programarea vizitelor grupurilor de elevi şi cadre didactice s-a realizat în cadrul compartimentului Relaţii Publice la nr.  telefon  0262 215150 int 177 sau la adresa de mail relatii.publice @vitalmm.ro, în limita locurilor disponibile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.