Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat miercuri, în localităţile Târgu Lăpuş, Dămăcuşeni şi Rogoz

0
462

E.ON Distribuţie România a finalizat o lucrare de investiţii în oraşul Târgu Lăpuş prin intermediul căreia au fost înlocuiţi peste 3,5 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale, valoarea investiţiei fiind de aproximativ 700 mii lei.

Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare la sistemul de distribuţie, E.ON Distribuţie România este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale miercuri, 20 aprilie a.c., începând cu ora 09.00, în localităţile Târgu Lăpuş, Dămăcuşeni şi Rogoz.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

 

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

E.ON Distribuţie România regretă disconfortul creat şi îi asigură pe consumatori că depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai repede posibil.

Departament Comunicare Corporatistă
E.ON România

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.