Primele transferuri pentru BCM Baia Mare, dar şi două… despărţiri!

0
616

BCM Baia Mare, nou promovată în Liga Naţională de Baschet, se întăreşte pentru noul sezon. Clubul băimărean a anunţat primul transfer al echipei.
Din noul sezon, alături de băimăreni va lupta şi Mike Smith. În vîrstă de 26 de ani, baschetbalistul de origine americană a jucat ultimele două sezoane la Lincoln University (NCAA2). Anunţul venirii lui Mike Smith în Baia Mare a fost făcut pe pagina oficială a echipei BCM Baia Mare.
„Ne face plăcere să anunţăm primul transfer pentru sezonul următor! Mike Smith se alătură clubului nostru BCM Baia Mare! Bine ai venit (Welcome)! Mike Smith este jucător de poziţia 3, cu calităţi atletice foarte bune şi cu procentaje foarte bune la aruncările de 3 şi 2 puncte”, au arătat reprezentanţii BCM Baia Mare.
liviu rotariuCel de-al doilea transfer al noii promovate este un român, Liviu Rotariu. Tînăr şi dornic de afirmare, Rotariu a jucat ultimele cinci sezoane la Politehnica Iaşi, avînd medii de 12.5 puncte pe meci, 4,7 recuperări şi 1,6 assisturi. Spectaculos şi atletic, Liviu poate juca atît poziţia 2, cît şi 1. Poate finaliza din apropierea inelului, prin dunkuri spectaculoase, dar dispune şi de un şut bun din afara semicercului, neputînd fi lăsat liber.
În cursul săptămînii trecute, BCM Baia Mare s-a despărţit de jucătorii Allan Thomas şi Mahmoud Abdul-Awwel, aflaţi la final de contract cu clubul antrenat de Sebastian Man. Mike Smith nu este singurul jucător care a semnat cu BCM Baia Mare, urmînd ca în cursul acestor săptămîni gruparea băimăreană să parafeze şi alte contracte cu jucători străini şi români.
În altă ordine de idei, BCM Baia Mare s-a înscris în noua ediţie a Ligii Naţionale, termenul fiind 20 iunie. De asemenea, nou promovata va achita prima tranşă de înscriere în campionat, taxă ce se ridică la 10.000 euro. Termenul primei tranşe pentru echipele participante în prima ligă de baschet este 4 iulie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.