Întîlnirea agenţilor economici cu prefectul şi reprezentanţii CCI

0
451

Instituţia Prefectului Judeţul Maramureş organizează o întâlnire în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş şi Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Cluj-Napoca, azi, 29 iunie 2016, ora 11, la Centrul de Instruire şi Marketing al Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş din Baia Mare, Aleea Expoziţiei, nr. 5, care îşi propune să abordeze următoarea tematică:
1. Comunicarea Administraţiei pentru Contribuabilii Mijlocii Regiunea Cluj-Napoca cu contribuabilii mijlocii din judeţul Maramureş;
2. Prezentarea prevederilor Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală Nr. 1105/2016 din 29 martie 2016 pentru modificarea Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 3.769/2015 privind declararea livrărilor/prestărilor şi achiziţiilor efectuate pe teritoriul naţional de persoanele înregistrate în scopuri de TVA şi pentru aprobarea modelului şi conţinutului declaraţiei informative privind livrările/prestările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional de persoanele înregistrate în scopuri de TVA. Acest ordin intră în vigoare la data de 1 iulie 2016;
3. Dezbatere asupra proiectului de Ordin al Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pentru modificarea şi completarea Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 3841/2015 pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularului (088) – ”Declaraţie pe propria răspundere pentru evaluarea intenţiei şi a capacităţii de a desfăşura activităţi economice care implică operaţiuni din sfera TVA”.
La această întâlnire sunt invitaţi să participe agenţi economici mijlocii şi mici din judeţ pentru a li se comunica precizări privind noile reglementări pe temele menţionate mai sus.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.