Pe Valea Izei, acţiune în domeniul operaţiunilor cu produse de panificaţie

0
506
Loganul Poliţiei cu care au fost prinşi contabandiştii (e bun şi ăsta!)

Poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de 25.000 lei şi au confiscat mai multe produse de panificaţie, în urma unor controale efectuate în zona Valea Izei.
Marţi, 28 iunie, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au acţionat în zona Valea Izei pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite, care se comit în domeniul producerii, transportului şi comercializării produselor de panificaţie. Au fost controale 10 societăţi comerciale şi persoane fizice şi 5 mijloace auto de transport marfă.
Poliţiştii au constatat abateri de la Legea 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 25.000 lei. Totodată, au fost confiscate produse de panificaţie pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de provenienţă.

Bănuit de furt, reţinut de poliţişti

Un băimărean, bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
În noaptea de 27/28 iunie, la ora 02.51, dispecerul unei societăţi de pază a sesizat poliţia că, agenţii de intervenţie au reţinut un bărbat, care a pătruns într-un magazin alimentar din Baia Mare, de unde a sustras mai multe bunuri.
Imediat, la locul indicat s-a deplasat un echipaj de siguranţă publică, care a identificat bărbatul, în persoana unui băimărean, în vârstă de 27 de ani.
Cercetarea la faţa locului efectuată de poliţişti a relevat faptul că, acesta a pătruns prin efracţie în magazin, de unde a sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, ţigări şi 188 lei din casa de marcat.
El a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.