Trimişi în judecată … pentru conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală

0
367

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului DRAGOMIR IONUŢ, pentru infracţiunile de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.
În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că, în data de 19.07.2015, în jurul orei 6, inculpatul Dragomir Ionuţ a condus un autoturism pe str. Mihai Eminescu din municipiul Baia Mare, având o îmbibaţie alcoolică de 2,10 gr./l alcool pur în sânge. Din cauza nerespectării dispoziţiilor legale, care reglementează circulaţia pe drumurile publice, inculpatul a produs un accident rutier, în urma căruia persoanele vătămate B.A. şi B.D. au suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 35-40 zile de îngrijiri medicale, respectiv un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale.
Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Baia Mare.

… pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului SZABO GHEORGHE, aflat sub control judiciar, pentru infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice.
În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că, în data de 27.06.2016, în jurul orei 1:30, în timp ce se deplasa pe str. George Coşbuc din municipiul Baia Mare, inculpatul Szabo Gheorghe a degradat un număr de 11 autoturisme parcate, pe care le-a lovit cu o baliză direcţională, luată de pe partea carosabilă, a strigat şi a îndemnat publicul să iasă în stradă, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică.
Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.