Gazdele caută primul succes al stagiunii

0
333

• BCM Olimpic Baia Mare – Dinamo Bucureşti •

BCM Baia Mare îşi doreşte să obţină prima victorie în acest sezon în compania echipei Dinamo Bucureşti. Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc azi, 22 octombrie, cu începere de la ora 17.00, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare. Accesul la partidă a spectatorilor se face pe bază de bilet, preţul acestuia fiind de 5 lei. Tichetele se vor pune în vînzare azi, începînd cu ora 15.30, la Sala Polivalentă „Lascăr Pană”.
Înaintea confruntării cu Dinamo în vestiarul echipei BCM Baia Mare au avut loc o serie de schimbări. Astfel, după o lună Sebastian Man s-a întors din nou pe banca tehnică a echipei în calitate de antrenor principal.
„M-am întors pe banca tehnică. Am avut la dispoziţie patru zile să pregătim meciul cu Dinamo. Adevărul este că nu am prea schimbat foarte multe lucruri, tactic vorbind, dar venim cu un suflu nou, dornici de victorie. Mai ales că starea băieţilor din echipă este una pozitivă”, a declarat Sebastian Man.
„Ne aşteaptă un meci foarte important în care sperăm să avem primul gust al victoriei în acest sezon competiţional”, a mai adăugat George Opriş, preşedintele clubului BCM Baia Mare.
Chiar dacă nu au reuşit încă să aducă nicio victorie în vestiarul echipei, jucătorii de la BCM Baia Mare sînt încrezători că pot produce surpriza în cadrul acestei etape.
„Am avut parte de foarte multe schimbări în săptămîna care a trecut. Chiar dacă am avut foarte puţin timp la dispoziţie pentru a pregăti meciul cu Dinamo, sînt convins că am dat tot ce avem la antrenamente. Ştiu că mîine (n.r. – azi) intrăm pe teren cu gîndul la victorie şi vom da tot ce ţine de noi pentru acest lucru”, a spus Vlad Dumitrescu, jucător al BCM Baia Mare.
Înainte de partida cu Dinamo Bucureşti jucătorii au făcut apel la publicul băimărean pentru a fi alături de ei, cel de-al şaselea jucător în partida de azi împotriva celor de la Dinamo.

Programul etapei 5 • Astăzi, 22 octombrie: BC CSU Sibiu – U BT Cluj-Napoca, ora 18; BCM Olimpic Baia Mare – Dinamo Bucureşti, ora 17; Steaua CSM Eximbank Bucureşti – CSM CSU Oradea, ora 19.30, Digi Sport; BC SCM Timişoara – BCM U Piteşti, ora 18. Partida SCMU Craiova – Phoenix Galaţi s-a disputat ieri. BC Mureş Târgu Mureş stă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.